Mi a ToFu SEO technika és hogyan duplázza meg a bevételeidet?

Mi a ToFu SEO technika és hogyan duplázza meg a bevételeidet?

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

A ToFu SEO technika használatával megduplázhatod a bevételeidet. Ez a képzés abban segít, hogy egy önműködő rendszert építs magadnak, ami a személyes közreműködésed nélkül képes értékesíteni a Google által szállított látogatóknak.

Ebben a képzésben megismerkedhetsz a konverziós tölcsérek felépítésével. Ezeket a tölcséreket a keresőoptimalizálás segítségével töltjük meg látogatókkal, akiket a rendszered automatikusan kezel, és majd a folyamat végén értékesít nekik.

Rengeteg ötletet adok arra, hogy a konverziós tölcséredbe (értékesítési tölcsér) hogyan szállíts látogatókat, hogyan keresőoptimalizáld a tölcséred szintjeit, és hogyan tartsd meg ezeket az érdeklődőket a tölcséredbe mindaddig, ameddig nem vásárolnak újra és újra.

A lead-gondozott, konverziós tölcsért használó e-kereskedelmi webhelyek, 50%-al több konverziót képesek elérni, így ha Te is ilyen weboldalt üzemeltetsz, akkor ezt a képzést hatalmas segítség lesz számodra a forgalmad megduplázásában.

A képzésben találsz videókat, szöveges anyagokat, és valós statisztikai adatokat, képeket, amit ezzel a technikával el tudsz érni.

A videók klubtagsággal ingyenesen megnézhetők! Ha nincs élő OVGO SEO Klub előfizetésed, akkor itt tudsz regisztrálni. Regisztráció után azonnal küldjük a belépési adatokat.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>