SEO tippek és technikák amikkel azonnali eredményeket érhetsz el (1. rész)

SEO tippek és technikák amikkel azonnali eredményeket érhetsz el

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Ebben a SEO tippek és technikák videósorozatban olyan rövid 30 perces videókat találsz, amiket végignézve azonnal meg tudsz csinálni egy-egy keresőoptimalizálási részfeladatot,

  • hibákat kereshetsz,
  • növelheted a látogatószámod,
  • Google büntetéseket javíthatsz,
  • javíthatod a Google helyezéseidet
  • nagyobb vásárlási konverziót érhetsz el a Google forgalomból érkező látogatók esetében.

A videók rövidek (20-30 perc) és egy-egy SEO/marketing részfeladatot teljesen bemutatnak, hogy magadnak azonnal össze tudd kattintgatni a folyamatokat. Tudom hogy a vállalkozásod irányítása mellett nagyon kevés az időd, így elég ezekből a videókból egyet-egyet végignézni, és megcsinálni hetente, hogy azonnal legyen eredménye a munkádnak.

Egy példa a "Hogyan csináld" SEO tippekből

Az alábbi képen láthatod, hogy az adott weboldal egy kulcsszava a Google találati listában először a 9-15 hely között mozgott, majd eltűnt a találati listából.

Visszakerül a Google találati listába a weboldal egy bevált SEO technika használatával.

Visszakerül a Google találati listába a weboldal egy bevált SEO technika használatával.

A SEO tippek például egy ilyen esetben is segíteni tudnak, hogy azonnal javíthasd a weboldalad, és visszakerülj a Google elejére. Megmutatom a rövid 30 perces videókban mire figyelj, mit csinálj lépésről lépésre, hogy az adott célt elérd.

Ha csak 30 perced van hetente a látogatószerzésre, akkor ezekkel a videókkal biztosan gyorsan fogsz haladni, minimális időráfordítással. Vesd bele magad a videókba, és kezdd el a megvalósítást!

Természetesen, ha nem csak 30 percet szánnál a keresőoptimalizálásra hetente, akkor egyben is megnézheted ezeket a tippeket, és azonnal megcsinálhatsz mindent, amit mutatok.

– A siker csak rajtad áll, én odaadtam a kulcsot, és mutatom az utat.

A TARTALOM FOLYAMATOS FRISSÍTÉS ALATT ÁLL! HETENTE VÁRHATÓ EGY-EGY 20-30 PERCES VIDEÓS ÚTMUTATÓ!

A videók klubtagsággal ingyenesen megnézhetők! Ha nincs élő OVGO SEO Klub előfizetésed, akkor itt tudsz regisztrálni. Regisztráció után azonnal küldjük a belépési adatokat.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>