Szeretnél kapcsolatba lépni velem?

"Ezeken az elérhetőségeken szívesen válaszolok, ha kérdésed van, vagy megosztanád velem a tapasztalataid."

Sipos Csaba

"

E-mailt bármikor írhatsz. Van amikor ezeket naponta többször is nézem. Ha hétvégén írsz, akkor ezekkel az üzenetekkel kezdek a következő munkanap. Megpróbálok 24 órán belül válaszolni neked, de ez nem biztos, hogy mindig összejön. Légy türelmes keresni foglak. A telefont nem tudom mindig felvenni, ezért elnézésed kérem.


Sipos Csaba | SEO szakértő

E-mail: csaba@ovgo.hu

Írj nekem e-mailt a csaba[@]ovgo.hu címre, ha bármilyen kérdésed, véleményed lenne. Valószínűleg azt a kontaktot többször nézem, hamarabb eljut hozzám az üzeneted, mint ha telefonon keresnél. Így biztosan megkapom az üzenetedet.

Telefon: +36 (30) 220-2390

Telefonon is kereshetsz, de ezt ritkábban tudom felvenni, később találhatsz meg, mint az e-mail címen. Ennek egyszerű a magyarázata. Munkaidőben sokszor beszélek ügyfelekkel, tanácsadásokat tartok, és emiatt nem tudom felvenni a telefont.


Munkaidő

Hétfőtől - Péntekig: 10:00 órától 17:00 óráig, ebédszünet van, amikor oda jutok. 🙂
Hétvégén: zárva, ügyfélszolgálat nincs.
Ünnepnapokon: zárva, ügyfélszolgálat nincs.


OVGO Klub válaszok a zárt Facebook csoportban

Ha OVGO klubtag vagy, akkor a zárt Facebook csoportban tedd fel a szakmai kérdésedet, ez a leggyorsabb módja, hogy választ kapj. Az e-mail, és telefonos válaszadás ezeknél lassabb.

A zárt Facebook csoportban 24 óránként egyszer válaszolok, de ha arra járok természetesen többször. Ünnepnapokon és hétvégén ezen a platformon megpróbálok 24-48 óránként legalább egyszer válaszolni.

Számlázási és technikai hiba bejelentés

Ha számlázási, vagy technikai hibát jelentenél be, akkor e-mail-en keress, és a tárgymezőbe írd be, hogy számlázási vagy technikai hibát tapasztaltál. Ilyen esetekben más prioritást élveznek a levelek.

Sajtó megjelenések, pr cikkek, média ajánlat

Ilyen jellegű megkereséseket is szívesen fogadok, ezt is érdemes e-mail-ban elküldeni a gyorsabb ügyintézés érdekében. Ezek is magasabb prioritást élveznek, mint az e-mailban feltett szakmai kérdések.

>