Kulcsszó kannibalizmus SEO képzés

Kulcsszó kannibalizmus SEO képzés – Emeld új szintre az optimalizálást, javítsd a tartalomstratégiád és növeld a weboldalad organikus forgalmát!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Mint minden képzés ezen a weboldalon, ez is SEO Navigátor, vagy OVGO klubtagsággal ingyenesen megnézhető. Ha van klubtagságod, akkor lépj be a weboldalra, és máris láthatod ezt a videós képzést is.

A kulcsszó kannibalizmus egy sokak által félreértett SEO fogalom. Ha nem vagy tisztában a ezzel a fogalommal, és rosszul kezeled a tartalmaid, akkor rengeteg organikus Google forgalmat veszíthetsz.

A kulcsszó kannibalizmus lényege, hogy több tartalmad optimalizáltad, vagy optimalizálódott egy kulcsszóra. Sok esetben a SEO-ban nem minden kulcsszó kannibalizmus, amit első rénézésre annak gondolunk. Ezért fontos, hogy ezt a SEO fogalmat is megértsük, körbejárjuk a témát.

Olvass tovább, ez neked is nagy segítségedre lesz!

Ebben a képzésben tisztázzuk, hogy mi a kulcsszó kannibalizmus a SEO-ban, és mi nem az. Technikákat fogok mutatni a kannibalizáció felismerésére, és ha ilyen jellegű hibáid vannak, akkor azokat ki is javítjuk.

A képzés formátuma

Videós és szöveges, diagrammokkal, példákkal és szoftveres mérések bemutatásával.

Kinek való

Kezdő- és Középhaladó szint.

Ha ismered az alapokat, akkor ezt az optimalizálást is meg fogod tudni csinálni. Ez az optimalizálási folyamat bármilyen weboldaltípuson megvalósítható, nem kell feltétlenül WordPress weboldaladnak lenni az optimalizáláshoz.

Ha az alapokat megérted, akkor a tartalomoptimalizálás már gyerekjáték lesz, függetlenül attól, hogy milyen weboldalad van.

Rengeteg plusz információt tartalmaz a képzés az alapokról, stratégiáról és a kivitelezésről is. – Kezdd el még ma a képzést! 


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>