Felhasználói/keresési szándék (User/Search Intent) képzés

Felhasználói szándék (User/Search Intent) képzés – Így javítsd a helyezésed a tartalom felhasználói szándékra való optimalizálásával!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Mint minden képzés ezen a weboldalon, ez is SEO Navigátor, vagy OVGO klubtagsággal ingyenesen megnézhető. Ha van klubtagságod, akkor lépj be a weboldalra, és máris láthatod a 10~ órás videós képzést.

A keresési szándék (más néven „felhasználói szándék”) a felhasználó fő célja, amikor kulcsszót ír be a keresőmotorba.

Ha a tartalmunkat optimalizáljuk ezekre a szándékokra, akkor gyorsan javulhat a helyezésünk. A gyors javulás olyan helyezéseknél is bekövetkezhet, amik akár már évek, vagy hónapok óta bármilyen javítási művelet ellenére sem mozdulnak meg.

A keresési szánddék felismerése fontos a marketing csatornában is.

A keresési szánddék felismerése fontos a marketing csatornában is.

Ebből a képzésből megtanulod, hogy hogyan mi is az a keresési vagy felhasználói szándék, megismered ezeknek a típusait és azt is, hogy a tartalmaidat hogyan optimalizáld ezekre a felhasználói szándékokra.

Ha ezt megcsinálod, akkor gyorsan fognak javulni a helyezéseid. Ezzel az optimalizálással azok a rosszabb helyen "beragadt" helyezések is javíthatóak, amik már régóta egy helyben állnak bármilyen optimalizálási folyamat ellenére is.


A képzés formátuma

Videós és szöveges, diagrammokkal, példákkal és szoftveres mérések bemutatásával.

Kinek való

Kezdő- és Középhaladó szint.

Ha ismered az alapokat, akkor ezt az optimalizálást is meg fogod tudni csinálni. Ez az optimalizálási folyamat bármilyen weboldaltípuson megvalósítható, nem kell feltétlenül WordPress weboldaladnak lenni az optimalizáláshoz.

Ha az alapokat megérted, akkor a tartalomoptimalizálás már gyerekjáték lesz függetlenül attól, hogy milyen weboldalad van.

Rengeteg plusz információt tartalmaz a képzés az alapokról, stratégiáról és a kivitelezésről is. – Kezdd el még ma a képzést! 


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>