Így válassz PR cikket linképítéshez, hogy az javítson a SEO-don, de ne kapj érte Google büntetést!

Így válassz PR cikket linképítéshez, hogy az javítson a SEO-don, de ne kapj érte Google büntetést!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

A linképítés egy kényes kérdés, ha a keresőoptimalizálásról van szó. Linkek kellenek a jó Google helyezésekhez, de ezek maguktól nem nagyon akarnak szaporodni a weboldaladra.

Biztos hallottál már PR cikkeket és prémium linkeket építő linképítéses SEO ügynökségről. Hogy ne kapj a linképítésért Google büntetést körültekintően kell eljárni a linképítés alatt.

Helyezésjavulás linképítéssel.

Helyezésjavulás linképítéssel.

Viszonylag biztonságosan tudsz linket építtetni a nagyobb látogatottságú hírportálokra, de itt a megjelenő cikkek, és a bennük elhelyezett linkek borsos áron szerezhetőek meg.

Ebben a videósorozatban megmutatom hogyan válogass úgy PR cikkeket, vagy prémium linkeket, hogy az ne hordozzon magában büntetési kockázatot, de ne is kelljen egy vagyont elköltened a linképítésre.

Természetesen ezzel a videósorozattal nem arra biztatlak, hogy vásárolj linkeket, mert ez szembe megy a Google irányelveivel, hanem csak annyit mutatok meg, ha nincs időd sajtóközleményeket kiküldeni, akkor az egyes ügynökségek PR cikk, vagy prémium link listájából hogyan választhatsz úgy linket, hogy minimális összegből ki tudd hozni a maximális eredményt.

Még mindig a természetes linkek a stabilabb megoldás, de ha felgyorsítanád a linképítés folyamatát legalább ezeket az alapszabályokat tartsd szem előtt, és ezeknek a szabályoknak a betartásával rendelj PR cikket.

Mint minden képzés ezen az oldalon, ez is SEO Navigátor vagy OVGO klubtagsággal ingyenesen megnézhető.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>