Kategória és címke oldalak keresőoptimalizálása (teljes képzés)

Kategória és címke oldalak keresőoptimalizálása képzés

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Mint minden képzés ezen a weboldalon, ez is SEO Navigátor, vagy OVGO klubtagsággal ingyenesen megnézhető. Ha van klubtagságod, akkor lépj be a weboldalra, és máris láthatod a 10~ órás videós képzést.

A kategória és címke oldalak optimalizálásával nem csak több látogatót tudsz szerezni ingyenes forrásból, hanem a statisztikák alapján a weboldalad konverziós aránya is nőni fog.

Továbbiakban, ha ezzel nem foglalkozol, akkor a weboldalad már az indulás pillanatában akár Google büntetéseket is begyűjthet, így a jövőben ingyenes forrásból már nem, vagy nagyon nehezen fogsz tudni látogatókat szerezni.

Megmutatom, hogy mik a kategória és címke oldal optimalizálásának lépései.

Megmutatom, hogy mik a kategória és címke oldalak optimalizálásának lépései.

Mutatom lépésről lépésre, hogyan optimalizáld a weboldalad kategória és címke oldalait, és azt is, hogy ha eddig ezt rosszul csináltad, hogyan javíthatod ki ezeket a súlyos hibákat úgy, hogy gyorsan visszaállhasson, vagy most először megindulhasson az ingyenes Google látogatóforgalom.

A videós képzés hossza kb 10 óra~, de a befektetett idő és energia, sokszorosan fog megtérülni. 

Kinek való:

Kezdő- és Középhaladó szint. Ha ismered a SEO alapjait, akkor könnyedén meg fogod tudni csinálni magadnak a kategória oldalak optimalizálását. Ha nem Te csinálod meg az optimalizálást, akkor tudni fogod, mit kell kérned a kivitelezőtől.

Rengeteg plusz információt tartalmaz a képzés az alapokról, stratégiáról és a kivitelezésről is. – Kezdd el még ma a képzést! 


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>