MINDJÁRT KÉSZ!! – Add meg adataid, és átirányítunk a fizetési oldalra.

[OVGO SEO Klub] - ÖRÖK-ÉLET ELŐFIZETÉS

 Befektetés a jövőbe! Soha többé nem kell semmiért fizetned a klubban, mindenhez hozzáférsz ameddig él a klub, de minimum 3 év!

Mindjárt kész, de ezt még meg kell csinálnod


1) Add meg adataidat az OVGO Klub-előfizetés űrlapban, hogy létrehozhassuk a hozzáférésed a zárt tartalmakhoz.

2) Kattints a "Kérem a hozzáférést!" gombra. A rendszer átirányít a biztonságos bankkártyás fizetést lebonyolító Barion szolgáltató weboldalára. – Fizesd ki az ÖRÖK-ÉLET klubtagságot!

3) Kész a hozzáférésed, a jelszót elküldtük az e-mail címedre. – Nincs más teendőd készen vagy!


Most már jó helyen vagy!

Hogyan néz ki az előfizetés


Ha előfizetsz az OVGO Klubra, akkor egyszer 179.640 Ft-al terheljük meg a bankkártyád. Ez a megoldás így nagyon kényelmes. Nem fogod elfelejteni az utalást, és nem kell adminisztrálni. Ha inkább átutalással fizetnél, írj a csaba@ovgo.hu-ra.

Az előfizetésed élet-hosszig (LIFE-TIME) tart, de legalább 3 évig. - Soha nem szűnik meg, és nem kell soha többé fizetned az OVGO Klub anyagokért. Minden a Tied ameddig működik az OVGO!

Tehát 3 évig biztos működni fog ez a weboldal, és az előfizetésed, de ennél hosszabb időre tervezünk. 

Az előző projektünk 2012-ben indult, és még most is fut. Így láthatod az egy hónapra eső havidíj kb 1.900 Ft, és hónapról hónapra csökken. – Ez a legjobb előfizetés!

Az űrlap kitöltésével ehhez az egyszeri 179.640 Ft-os terheléshez járulsz hozzá, semmi máshoz – ez azt jelenti, hogy akkor se tudnánk nagyobb összeggel megterhelni a bankszámládat, ha akarnánk.

De nem is akarjuk. Gondolj bele, ha híre menne egy ilyen dolognak, akkor milyen gyorsan elveszíteném a hitelességemet, és ezt nem szeretném a hosszú évek alatt befektetett munka miatt!

Gyakran ismételt kérdések és a megnyugtató válaszok

Mit kapok pontosan a előfizetéssel?

Visszamenőleg is hozzáférek a tartalomhoz?

Átutalásos fizetés van?

Mi az a Barion bankkártya elfogadó hely, megbízhatok benne?

Mennyibe kerül pontosan az előfizetés, ÁFA van?

Kapok számlát az előfizetésemhez?

Hogyan mondhatom le az előfizetésem?

Ha további kérdéseid lennének, amik miatt úgy gondolod, hogy ez az előfizetés nem neked való, akkor írj nekem egy e-mailt a csaba@ovgo.hu-ra, és szívesen válaszolok a kérdésedre.

>